Revolvingový úvěr od Cetelem

Pojem revolvingový úběr jste již určitě někde mohli zaslechnout. Možná ale přesně nevíte, o co jde. To se v tomto článku pokusíme změnit, vysvětlíme si jeho zákonitosti a také to, jaké možnosti nabízí společnost Cetelem. A cože to tedy je, ten revolvingový úvěr? Jedná se o úvěr, který je automaticky obnovovaný, z něhož lze čerpat finance až do výše sjednaného úvěrového rámce. Ta část úvěru, která nebal vyčerpána se pak automaticky navyšuje o část uhrazených splátek po odečetní úroků a dalších dojednaných plateb. Tím se opět zvyšuje možnost čerpání až do výše, která je daná zmíněným úvěrovým rámcem.

Cetelem – půjčky a úvěry

Cetelem je už možné označit za stálici na našem trhu. Jedná se o prověřenou nebankovní společnost. Patří mezi největší poskytovatele komplexních finančních služeb. Firma poskytuje osobní půjčky, kreditní karty či úvěry na vozidla. Mezi jejich službami je i onen revolvingový úvěr. Ty jsou v nabídce většiny bankovních i nebankovních společností na našem trhu. Výše již bylo zmíněno, že u tohoto typu úvěru můžete splacenou část úvěru znovu použít.

Revolvingový úvěr od společnosti Cetelem patří k vybrané společnosti úvěrů, které poskytují nebankovní společnosti. Je možné si půjčit v zásadě na cokoliv, využití úvěru je čistě na rozhodnutí klienta. Není problém peníze použít na sloučení více půjček. Tento produkt zajišťuje přísun finančních prostředků z už zaplacené části úvěru. To je věc, která se může hodit například v případě, kdy splácíte část úvěru a nečekaně potřebujete více peněz, než kolik máte k dispozici. V takové situaci se dá využít možnost revolvingu a použít k úvěru již splacenou částku.

Podobnost revolvingového účtu s kontokorentem

Je možné konstatovat, že revolvingový úvěr se podobá úvěru kontokorentnímu. Revolvingový úvěr od společnosti Cetelem sebou přináší možnost úvěru s postupným splácením a opětovným čerpáním. Tento typ úvěru nenalezneme v portfoliu mnoha společností v České republice. Cetelem si to může dovolit, patří totiž mezi největší nebankovní společnosti na našem trhu a jeho pozice je poměrně pevná.

Revolvingový úvěr společnosti Cetelem je ideálním pro menší i větší úvěry, pro jednotlivce i pro firmy. Revolvingový úvěr však není jedinou zajímavou službou, kterou poskytuje tato společnost. V současnosti firma pracuje také v oblasti půjček a jejich konsolidací. Poskytuje také výhodné nákupy na splátky, možnost získání kreditní karty, ale třeba také úvěry na automobily. Revolvingový úvěr Cetelem má poměrně příznivé podmínky – rozhodně lepší, než běžné bankovní společnosti. Vybrat si však můžete cokoliv.

Lidé se často bojí, že půjčka u nebankovní společnosti je riziková kvůli nestabilitě firmy. U Cetelemu je tato obava naprosto lichá. Z dlouhodobé hlediska se totiž jedná o firmu, která je velmi stabilní a svých klientům nabízí solidnost i bezpečnost úvěrových služeb. Takže obavy jsou naprosto zbytečné.