Půjčka bez doložení příjmu Cetelem

Nebankovní společnosti půjčující finance jsou na českém trhu poměrně známým úkazem. I když jste jejich služeb ještě nevyužili, určitě alespoň nějaké znáte – podle jména nebo reklamního spotu. Mezi ty nejznámější poskytovatele nebankovních půjček se řadí například společnost Cetelem.

O společnosti Cetelem

O jakou společnost vlastně jde? Jaké produkty nabízí a kdo za ní stojí? Na našem území už Cetelem úspěšně podniká už po dlouhých patnáct roků. Za tu dobu se samozřejmě nabídka hodně proměnila, ale také služeb této firmy využilo mnoho tisíc zákazníků.

Za společností Cetelem stojí silná francouzská korporace BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE, která působí na tamním bankovním trhu už od roku 1953. V současné době působí díky dceřiným společnostem ve zhruba třiceti zemích světa.

Její vizitkou je snaha půjčovat peníze svým klientům za podmínek, na které lze snadno dosáhnout, ale zároveň klade velký důraz na takzvané zodpovědné půjčování. Je také členem několika sdružení, které si daly za cíl nepůjčovat peníze lidem, kteří by pak měli velké problémy při jejich splácení. Cetelem je také součástí Sdružení právnických osob SOLUS či České leasingové a finanční asociace, dále Sdružení pro bankovní karty, MasterCard International nebo takzvané Asociace pro elektronickou komerci.

Produkty, které společnost Cetelem nabízí

  • Osobní půjčka. Díky této půjčce můžete získat peníze v rozmezí dvaceti tisíc a jednoho milionu korun, dobu splatnosti lze rozložit až na deset let. Poplatky za sjednání ani vedení úvěrového účtu nečekejte, stejně tak můžete celou sumu kdykoliv jednorázově splatit bez sankcí.
  • Kreditní karta. Ta patří k nejzajímavějším produktům svého druhu u nás, nabízí bezúročné období v délce až 55 dní a celou řadu dalších výhodných možností.
  • Nákup na splátky. Cetelem je v úzkém kontaktu s celou řadou tuzemských eshopů. Těch je prakticky už na pět tisíc.
  • Auto-moto. Můžete si také sjednat účelovou půjčku – určenou na pořízení nového či ojetého auta. Není potřeba ani ručitel.
  • Pojištění. Po dohodě lze sjednat pestrou paletu pojistných produktů, jako je například pojištění schopnosti splácet, pojištění pro případ, že bude Vaše karta zneužita, úrazové pojištění, pojištění výdajů atd.

Půjčka bez doložení příjmů Cetelem

Peníze lze využít naprosto na cokoliv chcete, dohodu je možné udělat přímo na míru Vašim potřebám. Máte například i spoustu možností, co se týče splátkového kalendáře. Půjčky, při kterých není třeba dokládat trvalý příjem, jsou stále oblíbenější.

Výhody půjčka bez doložení příjmu Cetelem

Mezi ty vůbec nejatraktivnější výhody v tomto ohledu u Cetelemu patří například:

  • Celková stabilita společnosti. Vždycky je výhodnější vzít si úvěr u někoho renomovaného, kdo doloží předchozí historii a spokojené klienty. Naopak sjednat půjčku u někoho, o kom nevíte vlastně vůbec nic a nemáte žádné průkazné reference, může být často vysloveně šlápnutím vedle.
  • Relativně snadná dostupnost. U půjček od Cetelemu se sice klade důraz na bonitu, ale přesto získáte peníze mnohem snadněji, než kdybyste žádali v bance. Například, jak již bylo řečeno, nemusíte vůbec dokládat trvalý příjem.
  • Zajímavá cena. Cetelem má u svých půjček trvale atraktivní úrokovou míru. Navíc, samotné sjednání půjčky, případné předčasné splacení či třeba vedení úvěrového účtu máte zcela bez jakýchkoliv poplatků, takže nečekejte žádné výdaje navíc oproti původní dohodě.
  • Je tu také možnost pojistit se. Cetelem nabízí i různé varianty pojištění, například proti neschopnosti splácet a tak podobně. Můžete si jej nastavit libovolně podle svých možností.
  • Pohodlná dohoda. O půjčku je možné požádat jak prostřednictvím internetu, tak telefonicky. Není třeba nikam chodit osobně.
  • Bezúčelová půjčka. Peníze si můžete vyžádat naprosto na cokoliv a nemusíte dokládat důvod půjčky. To je také velmi výhodné.