Modrá stužka – svatební web a seznam svatebních darů

Na český svatební trh vstoupila inovativní novinka, která Vám udělá z plánování svatby hru. Aplikace Modrá stužka je Váš svatební plánovač, svatební web, svatební komunikátor a seznam svatebních darů v jednom.

Mít svůj svatební web je dnes u větších svateb skoro samozřejmostí, některé páry si nechávají draho svůj web vyvinout programátorem, ale jde to i snadněji a daleko levněji. V aplikaci Modrá stužka si takovýto web naklikáte sami, a navíc získáte řadu dalších výhod. Elektronické pozvánky na svatbu, sdílení svatebních fotografií, sdílená komunikace a odpovídání na dotazy. Největší výhodou je ale on-line seznam svatebních darů. Systém funguje tak, že si můžete vybrat, zda vám hosté mají váš vysněný dárek koupit celý sami nebo zda se na něho mohou složit, aniž by se mezi sebou znali. Peníze putují přímo na Váš účet bez jakéhokoliv prostředníka či poplatků. A také odpadá starost s předáváním obálek.

Vy jen na svém profilu sledujete, jak částky přibývají a vy se přibližujete svému cíli. Jakmile je částka naplněna, dárek se automaticky zneaktivní. Tento způsob oceníte nejen vy, ale i svatebčané. Ne vždy si totiž vědí rady s tím, co by vám měli koupit. Modrá stužka obsahuje i sekci originálních svatební darů. Svatební dary zde mohou posloužit jako inspirace při vytváření své modré stužky a plánování svatby.