Jaguarem nejen na svatbu

Chtěli byste mít neopakovatelný svatební zážitek? Chtěli byste se nechat odvézt luxusním autem s osobním řidičem a zpříjemnit si tak svatební den?

Svatba je událost, kterou přináší magická láska a vášeň dvou lidí dohromady a spojuje dva oddělené životy v jeden krásný celek. Česká republika je jednou z nejkrásnějších svatebních destinací na světě, a nabízí nekonečné množství romantických hradů, starobylé barokní paláce a zámky na samotě. Domníváme se, že ve svatební den  jednu z nejdůležitějších rolí hraje organizace a příprava, protože to je den, který budete nosit ve svých vzpomínkách navždy. Při plánování svatby svých snů je důležité, aby svatební auto bylo perfektní a dostatečně reprezentativní. Měli byste si zapamatovat svatbu jako oslavu lásky, kterou jste si dokonale užili. Luxusní automobil ocení také každý svatební fotograf, který zaznamená váš neopakovatelný den.

Proč právě Jaguar?

Vozy Jaguar nabízejí výjimečnou eleganci a pohodlí, s prostorným interiérem, který je zabalený do kůže. Samozřejmostí je také klimatizace, která je v horkých letních dnech doslova nutností. Tato auta jsou bezvadně prezentována a vypadají velmi působivě a královsky, a to zejména při cestování v koloně. Žádný jiný luxusní vůz nemá charakter, styl, eleganci a duši jako právě Jaguar. Jaguar, to je pojem spojený s vyjádřením životního postoje a filozofie. Jaguar XJ je synonymem luxusu, komfortu a elegance. Aristokrat s modrou krví, který je i v záplavě nejnovějších exkluzivních limuzín zcela nepřehlédnutelný. Dodnes se v něm  snoubí  sportovní duch s elegancí, luxusem, moderními  technologiemi a špetkou britské aristokracie. Tyto vozy se šelmou ve znaku  se těší oblibě Buckinghamského paláce a anglické královny. Můžete si být jisti, že pokud zvolíte Jaguar jako vůz na svatbu, budete mít jedno z nejvybranějších a nejkrásnějších možných aut. Vůz má široký rozvor a velmi prostorný interiér, takže se do něj bez problému vejde nevěsta ve svatebních šatech a případně také svatební fotograf nebo svatební kameraman. Dlouhý rozvor dává větší prostor pro nohy vzadu než většina ostatních vozidel ve své třídě. Vyberte si Jaguar na svou svatbu i vy. Uvidíte, že se budete cítit jako v pohádce.

Tip: Nejlevnější autokosmetika