Konferenční prostory Brno

Čeká Vás důležitá prezentace v Jihomoravském kraji? Elegantní a jednoduché řešení mohou nabídnout konferenční prostory Brno, jež jsou součástí hotelu Gregor situovaného v příjemném prostředí Modřic jižně od moravské metropole.

PRONÁJEM PROSTOR

K pronájmu Vám Konferenční prostory Brno nabízí dvě místnosti – můžete si vybrat velký společenský sál nebo salonek. Velký sál disponuje kapacitou pro 200 lidí, hodí se tedy především pro společenské akce, firemní večírky či svatební hostiny. Ale též prezentace Vašich nových projektů či výrobků zde mohou zazářit. Sál je totiž vybaven moderní technikou určenou k audiovizuální projekci. Samozřejmostí je pak možnost WiFi připojení. Přilehlý bar s obsluhou nabízí 30 míst k sezení. Tady se můžete v průběhu celé akce občerstvit. V souladu s Vašimi přáními lze připravit různé varianty občerstvení na tzv. „coffee breaky“, tedy krátké přestávky na kávu, či raut po skončení akce. Na přání je též možné využít pódium a zajistit živou hudbu nebo služby konferenciéra.

Menší salonek pojme až 50 osob, je tedy vhodný spíše pro porady, školení, firemní meetingy a další typy společenských či pracovních akcí, u nichž oceníte především ničím nerušené soukromí. Součástí vybavení je audiovizuální technika: tedy projektor s plátnem a flipchart – přenosná tabule na psaní. K salonku přiléhá hotelová restaurace, kterou můžete využít k zajištění obědů. Zajistit lze také catering – občerstvení na přestávky nebo raut přímo v salonku.

DALŠÍ SLUŽBY

Co se týče prostorového uspořádání obou místností, snaží se Vám hotel Gregor vyjít maximálně vstříc. K dispozici je až osm možností uspořádání velkého sálu a tři možnosti pro salonek. Při plánování prostorového uspořádání se bere v potaz především počet hostů, charakter akce, ale samozřejmě i Vaše přání a požadavky.

Hotel samozřejmě nabízí i ubytování – to může být praktickým řešením v případě vícedenních konferencí nebo přítomnosti hostů z daleka. Ubytovat se můžete v některém z 15 pokojů s vlastním sociálním zařízením, televizí a připojením k WiFi.

Hotelovou restauraci je možno buď pronajmout pro Vaši firemní akci, nebo pouze využít nabídky obědového menu v pracovních dnech mezi 11. a 14. hodinou. Pokud využijete ubytování v hotelových pokojích, pak můžete počítat i se snídaní – ta se v restauraci podává mezi 7.-9.hodinou formou švédského stolu.

Jako poslední zde jmenovanou službu bychom rádi zmínili parkoviště a také možnost odvozu hostů sedmimístným hotelovým vozem – odvoz lze zajistit po předchozí domluvě.

Zaujala Vás naše nabídka? Navštivte internetové stránky hotelu Gregor. V předpřipravených formulářích pak můžete vytvořit poptávku na míru svým požadavkům.

Těšíme se na Vás a Vaši návštěvu!