Otevřete si svou vlastní pobočku Extéria ve svém městě!

Podnikání je cesta, na kterou se v poslední době vydává většina lidí, která touží dělat to, co je baví. Jenže začátek podnikatelské cesta není zrovna jednoduchý, pokud musíte na trh zavést novou značku. Chce to ze začátku trpělivost a výdrž, abyste ji dostaly do podvědomí lidí, stejně jako to udělala vaše konkurence. Pokud však chcete cestu trochu jednoduší, tedy alespoň co se týče uvedení značky na trh, začněte podnikat pomocí franchisingu. Jedná se totiž o podnikání na základě licenčních smluv, kdy tak můžete podnikat pod značkou, která své jisté jméno na trhu už má.

Do tohoto systému podnikání se v poslední době pouští i řada českých firem, které touží po tom, aby se pobočky rozšířily co nejdál do světa. Pomocí franchisingu začala podnikat také společnost Extéria, která má velice zajímavou vizi – snaží se o to, aby se více vědělo o bezpečnosti práce a o požární ochraně. V České republice podniká zhruba tři miliony lidí, ale jenom šedesát procent ví o BOZP a o PO, což je velice zarážející fakt, s nímž by se mělo něco dělat. Přece jenom se nejedná o nějakou zanedbatelnou věc, ale jedná se o něco, co musí vědět každý podnikatel a s čím musí být seznámeni všichni zaměstnanci v jakékoliv společnosti.

Pomozte rozvíjet tuto síť

Síť společnosti Extéria roste poměrně rychle. Lidé se chtějí podílet na tom, aby se podnikatelské subjekty více dozvídali o důležitém BOZP a o požární ochraně. Pokud se i vy chcete podílet na rozšiřování společnosti, která touží po tom, aby se její pobočky otevřely takřka v každém koutu republiky, pak nemusíte být ani odborníkem na bezpečnost práce či na požární ochranu. Vše potřebné vás totiž ve firmě naučí a dokonce vás také povedou po celou dobu podnikání. Mají dokonce patentované své KNOW-HOW, díky kterému nabízejí nejlepší cenu těchto služeb na trhu.