Půjčky pro OSVČ se obejdou bez dlouhého čekání a formalit

Potřebujete peníze a ideální by bylo, kdyby jejich vyplacení proběhlo co možná nejrychleji. V bance ale chtějí záruky, historii podnikání, ale samozřejmě i spoustu dalších věcí. Na koho se tedy obrátit, když chcete mít finanční hotovost k dispozici ještě dnes? Nebankovní cesta je poměrně rychlá a kromě toho, nebude se vás zdlouhavě vyptávat. Jde jen o představení se a základní ověření bonity žadatele. Nemusíte s makléřem podstoupit ani osobní schůzku, tohle půjde vážně mimořádně jednoduše!

Zajímavá nabídka nejen pro začínající 

Bez ručitele a hmotných záruk, jen se základními požadavky, které může splnit i někdo, kdo ve svém oboru teprve začíná. Půjčky pro OSVČ mají různou podobu, ale jedno společné – sjednání je věcí naprosto jednoduchou, která podnikatelům nezabere prakticky žádný čas. Jde totiž o drahocennou surovinu, se kterou nelze plýtvat! Jak by řekl klasik, čas je opravdu drahý! Nebudete však stát ve frontách nebo čekat dlouho na odpověď, právě naopak, rychlost je totiž velkou předností podobných krátkodobých úvěrů. A v jaké výši si je můžete sjednávat?

  • Pět tisíc korun je základní částka. Pomůže uhradit běžné náklady spojené třeba s pojistným.
  • Dvacet tisíc korun je nejvyšší možná částka. Díky ní koupíte dobrý notebook a nářadí do dílny.
  • Splátky si nastavíte dle svých představ, mantinely jsou pevně dány – 7 a 30 kalendářních dnů.

Postačí vám pouze verifikační platba

A jak si ověřit bankovní účet? Smlouvy k němu hledat rozhodně nemusíte, stačí, když odešlete symbolickou platbu z tohoto účtu a tím dáte najevo, že je skutečně váš a nemůže tak dojít k záměně. Opsat špatně jednu jedinou číslici do žádosti by jinak znamenalo samozřejmě jistou komplikaci. Půjčka pro začínající podnikatele je tedy zajímavým řešením situace, když banka odmítne z nějakého důvodu spolupracovat a nehodlá poskytnout úvěr z důvodu nízké bonity žadatele.