Nová CNC laserová řezačka na malé formáty plechů

Světoví výrobci CNC laserů používající efektivní technologii vláknového laseru mají různé verze s odlišnými velikostmi pracovní plochy. Přední výrobce CNC laserových řezaček GWEIKE přichází na český a slovenský trh mimo jiné s plně krytovaným laserovým řezacím strojem a pracovní plochou maximálně 1300×1300 mm. Tento fiber laser je určený na malé formáty kovových plechů s velmi přesným řezem až 0,01 mm. Díky zdvojenému lineárnímu vedení, kuličkovým šroubům a rychlým servomotorům se jedná o profesionální řezací laser.

Zákazníci ze Slovenska a Česka mohou vybírat velikost pracovní plochy již od 600×600 milimetrů a je možné s touto CNC laserovou řezačkou dělit také vzácné kovy jako je stříbro nebo zlato. V provedení s mramorovým lože a lineárním motorem tento kompaktní CNC laser nemá konkurenci. Zájem je o tento typ laserového stroje obrovský a zajímavá pořizovací cena tomu jen napomáhá. Ostatní výrobci strojů nabízí nejčastěji řezací lasery na velké formáty plechů, případně trubkové lasery, které dokážou řezat 3D materiál. Společnost GWEIKE se věnuje vývoji vlastních produktů desítky let a přináší technologické inovace do svých dostupných laserových pálicích strojů. Nové CNC laserové řezačky pod označením LF1313 mají vláknový laser od světové společnosti IPG a to až do výkonu 2kW.

Již základní výbava CNC laseru je velmi bohatá a stroj disponuje procesní hlavou s automatickým ostřením, průmyslovým ovládacím panelem včetně software s funkcí automatického nestování výpalků nebo například odtahem zplodin a jejich filtrování přes účinnou filtrační jednotku. Díky svým kompaktním rozměrům se tento laserový řezací stroj vejde i do výrob s menší prostorovou kapacitou a plná kapota pracovního prostoru zaručuje maximální bezpečnost práce. Proces řezání lze pozorovat přes bezpečnostní okno nebo přímo na ovládacím panelu stroje. Ten má HD monitor a obsluha jej ovládá prostřednictvím klávesnice a myši. K dispozici již ve standardu této laserové řezačky je dálkové ovládání, které ještě více usnadňuje práci operátorovi.

V rámci oficiálního českého zastoupení můžete všechny nabízené typy CNC laserů vidět osobně u spokojených zákazníků. Největší jejich přidaná hodnota spočívá právě ve velmi výkonném laserovém stroji v moderním provedení. To navíc mohli pořídit za opravdu výhodnou cenu. Společně s nákupem řezacího laseru dostali rychlý servis s dobou výjezdu maximálně do 24 hodin od nahlášení problému, telefonickou a online podporu a záruční lhůty vždy v minimálním trvání 24 měsíců na celou dodávku. Spotřební a náhradní díly jsou díky servisnímu středisku v ČR odesílány již druhý pracovní den od objednání. Objevte i Vy kvalitní laserová zařízení značky GWEIKE. Na trhu je konečně Váš partner v laserovém řezání.