Nebojte se létat, moderní drony létají za vás!

Chcete vzlétnout do výšin, jenže se bojíte létat? Nebojte se, moderní drony létají za vás! Do oblak se tak můžete vznést bez obav z pádů, karambolů nebo třeba prozrazení, že dálkový ovladač RC modelu v ruce držíte vůbec poprvé. Vytáhněte se před vaší holkou a zcela nezkušení s dronem vzlétněte. Autopilot vás na holičkách nenechá.

Autopilot vás na holičkách nenechá, kdy ho využijete?

I profesionální pilot se rád spolehne na autopilota, ať sebelepší jsou jeho letové schopnosti. Tak proč jej nevyužít třeba u RC modelů? Autopilot vás na holičkách nenechá, využijí ho nejen začátečníci, ale i pokročilí, kteří si od řízení rádi odpočinou. Autopilot si poradí při nezvladatelných letových podmínkách, kdy stroj uvede do stabilizované polohy. Tento asistenční režim proto uvítají začátečníci, kteří se mohou během svých prvních pokusů setkat s karamboly. Pilot amatér si tak bude více jistý a s pocitem asistenta v zádech bude dálkový ovladač držet o poznání sebevědoměji.

Funkci autopilota ocení i ti, jež se nemohou plně věnovat řízení. S modelem vzlétnou třeba před krásnou dívkou v parku a jakmile přitáhnou její pozornost a přepnout na autopilota mohou začít pracovat na pozvání do kina. Věřte, že RC modely byly svědky větších i menších romantických záležitostí, s RC modelem můžete třeba svou vysněnou dívku požádat o ruku!

V čem je funkce autopilota výhodná?

Pokud zvažujete koupi dronu, je dobré vybrat ten s autopilotem. Asistenční funkce má totiž řadu výhod. Minimalizuje karamboly a je uživateli větší podporou. S autopilotem si můžete více užít letové vlastnosti modelu. Funkce je příjemným bonusem, kterou musíte i nemusíte využít.

DJI Phantom létá z vás

Čím dražší výrobek, tím více se bojíte s ním vzlétnout? Model DJI Phantom vás přesvědčí o tom, že létání i s poněkud dražším výrobkem může být procházkou růžovým sadem. Díky funkci autopilota i dalším funkcím bude počet pádů, nehod a jiných karambolů minimální. RC model DJI Phantom nabízí vestavěnou elektroniku s GPS, tlakové výškové čidlo a autopilota, což z modelu dělá téměř samostatný stroj. Díky tomu bude jeho ovládání snadné a vy si létání o to více užijete.

Tak nebojte se létat, moderní drony létají za vás!