Led baterka je víceúčelovým pomocníkem do domácnosti

Je vhodná do tolika situací, kolik si jen dovedeme představit. Světlo potřebujeme nejen v době, kdy je už venku tma, ale například i v dílně nebo ve sklepě. Houbaření nebo jen procházka v lese, okamžitě budeme vědět, co je kolem nás a nikde se neztratíme. Do kapsy, batohu nebo jiného zavazadla? Jistě, je velmi skladná a můžeme si ji tak vzít zkrátka kamkoliv. Krátká doba, za kterou bude večer před cestou nabitá, je rozhodně také plus, že?

Voděodolná a také mimořádně výkonná

Déšť nebo mráz? Vůbec nevadí, led baterka si totiž umí poradit v mnoha různých situacích a nepříznivé teploty nebo vzdušná vlhkost ji v žádném případě nerozhodí. Mimochodem, výborně se uplatní například v mlze. Procházka v parku nebo jiná aktivita? Záleží zde jen na vás a je třeba podotknout, že fantazii se ve využití meze rozhodně nekladou. Už nemusíte hledat náhradní řešení a používat svítilnu v mobilním telefonu, která má jen velmi omezený dosah. Pořiďte si nejnovější model svítilny s vynikající reputací, jíž nebude nikterak vadit ani případný pád z metrové výšky na pevnou zem. Odolá totiž otřesům s grácií sobě vlastní a nabídne výborný výkon za každé situace.

Dosvit až na dvousetmetrovou vzdálenost

Jaké parametry vlastně má výkonná svítilna? Řeč čísel je jasná, osvítí vám prostor až na dvě stě metrů daleko, což je rozhodně velmi zajímavé číslo. Nikde ji také neztratíte, zavěsíte si ji totiž jednoduše za opasek a můžete potom hned vyrazit za svými oblíbenými outdoorovými aktivitami. Stejně tak svítilnu využijete i doma, když vypadne elektřina a bude nutné znovu nahodit pojistky. Procházky se psem po velké zahradě nebo kutilská dílna, důvodů, proč mít po ruce zdroj světla bychom našli určitě hodně. Ty nejnovější modely pak najdete na cel-tec.cz, stačí jen nahlédnout!