Konferenční prostory Brno nabízí zázemí pro různorodé akce

Konferenční prostory Brno jsou ideálním místem pro uspořádání různorodých akcí. Pokud hledáte útulné a vkusné zázemí pro konání firemního školení, školního plesu nebo narozeninové oslavy, které se zúčastní větší počet hostů, už máte jasno – zde si můžete pronajmout velký sál, salonek nebo svou akci uspořádat v rodinném hotelu na náměstí Modřic. Je to jen na vás!

Konferenční prostory Brno jsou příslibem úspěchu

Konferenční prostory Brno jsou vaše jistota. Pokud zařizujete nějakou akci, určitě je vaším cílem maximální spokojenost vašich hostů. Každý přece touží vidět ve tvářích všech zúčastněných radost a nadšení, které se odrazí do dobré nálady a příjemné atmosféry. Aby všechno proběhlo přesně podle plánu, nenastal žádný zádrhel ani vás nezaskočila nepříjemná komplikace, měli byste pro svou společenskou událost vybrat takové místo, které se stane útulným zázemím se vším všudy a které vám a vašim hostům nabídne jen to nejlepší. A přesně takové jsou konferenční prostory Brno, které předčí vaše očekávání.

Vyberte si, co vám nejvíce sedne

Konferenční prostory Brno zajišťují zázemí pro obchodní setkání, školení, přednášky, výstavy, workshopy, produktové prezentace, plesy i narozeninové oslavy s kapacitou až 200 hostů. Vybrat si můžete prostory velkého sálu, kde je dostatek místa a svatba, firemní večírek nebo ples zde rázem získají úplně jinou atmosféru. Pro menší setkání je vhodný salonek, který nabízí celkem 50 míst k sezení a disponuje projektovým plátnem – je tedy ideální pro školení, prezentace nebo workshopy. Chystáte-li opravdu velkou akci, na kterou plánujete pozvat klidně i 400 hostů, neváhejte nad rezervací rodinného hotelu Gregor, který se nachází na náměstí Modřic.

Soukromí je na prvním místě

Konferenční prostory Brno si zakládají nejen na vlídném prostředí, ale i na soukromí při každé konané akci. Už se vám někdy stalo, že jste plánovali nějakou událost a posléze jste byli nemile překvapeni, že se na akci dostali i cizí lidé, kteří zde neměli co dělat? Tady se ničeho podobného bát nemusíte. Ať už si pro svou akci vyberete salonek, velký sál nebo prostředí hotelu Gregor, můžete si být jistí, že vám bude dopřáno maximální soukromí bez vyrušování a nezvaných hostů.

Přátelské prostředí, kam se budete chtít vrátit

Konferenční prostory Brno nejsou jen o pěkném zázemí, ale i o lidech. Základem každé akce totiž není jen vhodný prostor, ale i příjemný a přátelský personál, který vám bude během konání společenské události k dispozici. Sami se přesvědčíte i přátelské povaze zdejšího personálu, který vám bude po ruce, pomůže a poradí s čímkoli, co jen bude třeba. Konferenční prostory Brno vás uchvátí natolik, že se sem budete chtít vrátit.