Jak získat rychlou půjčku od Kredito24

V ČR jsou rychlé a krátkodobé půjčky stále oblíbenějším produktem. Nabízí je proto také celá řada společností a další stále přibývají. Jednou je i služba Kredito24. Určitě ji znáte třeba z televizní reklamy. Podívejme se tedy na její spektrum služeb o něco blíže.

Každý z nás zažil určitě někdy moment, kdy potřeboval rychle menší nebo větší obnos peněz. Může se stát všechno možné – máte autonehodu nebo se vám jen porouchá vůz. Praskne vám bez varování odpad u pračky a kromě zničeného spotřebiče ještě vytopíte sousedy. Situací je opravdu hodně a žádná vám to neoznámí dopředu. Nebo třeba plánujete aktivní dovolenou, ale rozbilo se vám kolo – chcete si ale rychle koupit nové, jen nemáte dost prostředků. Další situací může být to, že podnikáte, ale vinou odběratelů se dostanete do platební neschopnosti. Tehdy se dá přemýšlet o krátkodobé půjčce – pokud jste už vyčerpali jiné způsoby, jak získat peníze.

Co může poskytnout Kredito24?

Firma Krefito24 (Kredito24.cz) je poskytovatelem malých půjček do výše 12 500 Kč. Pokud jste novým zákazníkem, můžete si půjčit jen 4 500 Kč. Jak už bylo řečeno, jedná se o půjčky rychlé – oboustranně. Peníze rychle dostanete, ale také je musíte rychle vrátit. Půjčka je poskytnuta na dobu maximálně 30 dní.

Pokud jde o přesný obnos, nejste nijak omezení – můžete si půjčit přesně tolik, kolik potřebujete (třeba i jen 3 000 Kč). Jde v podstatě o originální formu mikropůjčky, s jakou se třeba u banky nesetkáte. Bankovní domy obvykle půjčují částky zaokrouhlené na tisíce, desetitisíce či statisíce a navíc jde o půjčky splácené delší dobu. Banka vám samozřejmě půjčí i více než 12 500 korun.

Výhody Kredito24

Výhodnost firmy Kredito24 je v rychlosti vyřízení půjčky. A to od žádosti po objevení se peněz na účtu. Tato forma půjčky neobsahuje jakékoli skryté poplatky a vše je zcela transparentní. Nesetkáte se tu ani s titěrným písmem jako u jiných nebankovních společností, což je obecně vzato velmi oblíbený trik. Kredito24 má svoje půjčky automatizované a do 15 minut od podání žádosti se tak dovíte, jestli byla vaše půjčka schválena. Žádost lze podat kdykoli – jedno jestli ve tři odpoledne nebo ve tři v noci. Vše se dá zařídit online, bez posílání smluv nebo ověřování kontaktu.

Nevýhody půjčky přes Kredito24.cz

Nevýhody tu jsou samozřejmě taky. Jako ostatně všechny půjčky nebankovních společností (Ferratum, Crediton, Provident nebo Homecredit), i tady je hlavním problémem výsledná cena půjčky, tedy RPSN, celkové náklady na půjčku. U bankovních společností je RPSN obvykle někde mezi 5 až 25 procenty. U těchto rychlých nebankovních půjček je RPSN ve stovkách až tisících procent.

Jen pro bližší představu. Pokud si u Kredito24 půjčíte 5 000 Kč a splatnost je 30 dní, zaplatíte celkově 6 500. V míře RPSN to znamená 2 334%. Zvažte tedy vždycky, zda je takto rychlá půjčka opravdu potřeba a jestli nemůžete sehnat peníze jinde. Samozřejmě tehdy, pokud vám samotná půjčka přinese jinde vyšší zhodnocení, asi není nad čím dumat. Pokud ale máte peníze například na ledničku nebo něco jiného, co můžete akutně oželet, je vždycky o dost lepší šetřit, než se zadlužit. Za zmínku stojí perlička v podobě půjčky na jeden den – RPSN je zde těžko uvěřitelných 100 000%.

Kredito24.cz se nijak nevymyká svou nabídkou jiným poskytovatelům rychlých půjček. Tyto půjčky s krátkou dobou splatnosti mohou mít smysl, ale je velmi nutné si je spočítat předem a myslet také na vlastní schopnost dostát závazkům.