Značka CZECH FUND ze skupiny DRFG byla titulárním partnerem golfového turnaje

Česká profesionální golfová série CZECH FUND PGA Austerlitz & Golf Magazine Trophy 2019 hostila v polovině května nejlepší české golfisty. Během zahajovacího pětidenního turnaje se v Golf Resortu Austerlitz představili nejen tuzemští profesionálové, ale také amatéři. Vítězem hlavního turnaje se po dramatickém závěru stal Michal Pospíšil, který s celkovým skóre 132 ran o jednu ránu porazil Filipa Mrůzka a o dvě Jana Cafourka.

Trofeje a šeky jim předával hlavní ekonom CZECH FUND Lukáš Kovanda, který po skončení turnaje řekl, že stejně jako v golfu, tak i v investicích vítězí jen ti nejlepší, a proto se také CZECH FUND snaží klientům zajišťovat ten nejlepší výnos. Po profesionálech se na golfovém hřišti ve Slavkově u Brna utkali také klienti a partneři v rámci firemního poháru a turnaje partnerů.

Dobrý golfista je jako fond DRFG, přesný a stabilní

Značka podílových fondů CZECH FUND, která patří do investiční skupiny DRFG Davida Rusňáka, pro své hosty otevřela VIP zónu. Tam se hosté mohli občerstvit nebo si jen odpočinout, ale také si mohli zasoutěžit. Ten, kdo měl štěstí a byl vylosován ve vizitkové tombole, odnesl si domů láhev sektu. Ostatní hosté mohli alespoň ochutnat kvalitní vína, která pro ně vybral someliér David Kuchař.

Na turnaj přijala pozvání také Jana Merunková, ředitelka společnosti yourchance, kterou Nadace DRFG finančně dlouhodobě podporuje, a to především ve výuce finanční gramotnosti a také začleňování mladých lidí z dětských domovů nebo pěstounské péče do běžného života. Právě na projekt „Začni správně” se díky soutěži o nejpřesnější trefu na 17. jamce vybralo 25 tisíc korun. Merunkovou otevřenost a štědrost účastníků turnaje mile překvapila. Merunková byla nesmírně šťastná, že se do soutěže zapojili téměř všichni golfisté, právě díky nim se vybralo tolik peněz.