Víkendová rychlá půjčka do 10 minut

Určitě již téměř každý z nás se v životě dostal do situace, kdy si potřeboval narychlo půjčit nějaký obnos peněz, ale nebylo to možné jen proto, že byl víkend a nikde se neúřadovalo.  V dnešní době je však i tento problém řešitelný, neboť peníze si nemusíte půjčovat pouze od bankovních institucí, ale i od nebankovních společností.

Půjčka do deseti minut?

A jsou to právě nebankovní společnosti, které jsou schopné vám půjčit i během víkendu a to velmi rychle, klidně do deseti minut.  I tento typ půjčky může být velmi užitečný. Jedná se o rychlou a účinnou pomoc, kterou vyřídíte bleskovou rychlostí. Je možné tuto půjčku očekávat na vašem účtu už během deseti minut. U nebankovních společností také můžete očekávat velmi vstřícné jednání.  Ne u každé společnosti je však možné takovou víkendovou půjčku objednat. Ve své podstatě se jedná o krátkodobý nebankovní úvěr. Je pouze na klientovi, na jaký účel finanční obnos užije. Není potřeba nic složitě dokládat. Doba splatnosti se většinou pohybuje v intervalu pěti dní až jednoho měsíce. Žádost o půjčku lze podat kdykoliv, klidně i v noci. Je však jasné, že i víkendové půjčky mají své podmínky.

Podmínky pro víkendové půjčky

Je třeba, aby byl žadatel starší osmnácti let a měl občanství České republiky. Dále je potřeba také emailová adresa, telefon a bankovní účet – na ten budou vypůjčené peníze převedeny. Některé společnosti požadují při registraci malý poplatek. Ten by měl sloužit pro ověření skutečné identity a také platnosti vámi zadaného bankovního účtu.

Jak získat a vyřídit víkendovou půjčku

Jak vlastně taková víkendová půjčka ve skutečnosti funguje? Jednoduše. Stačí se pomocí SMS zprávy zaregistrovat na webové stránky nebankovní instituce. Ta téměř obratem odpoví, zda má žadatel na půjčku nárok. Tato půjčka je dobrá v případech, kdy například přestane fungovat některý domácí spotřebič a nemáte zrovna u sebe peníze, za který byste si mohli koupit spotřebič náhradní. Mezi společnosti, které poskytují víkendovou půjčku, patří například Ferratum. Ta také dovede zájemci kvalifikovaně poradit a získat si ho na svou stranu. Stačí poslat SMS zprávu a žádost se začne neprodleně řešit. Nezáleží na tom, který den v týdnu je.

Téměř každý si může o takovou víkendovou půjčku zažádat a téměř jistě bude kladně vyřízena. Ve většině případů je možné kladné vyřízení označit skutečně za formalitu, protože se jedná o malou částku, kterou by dokázal splatit v podstatě každý. Na druhou stranu je ale mnohem lepší, když má člověk dostatečnou rezervu, aby byl schopen nenadálé náklady pokrýt ze svého a nemusel si půjčovat od nebankovní společnosti. Pravděpodobně se u tohoto typu půjček jedná o módní záležitost, která nebude mít delšího trvání.  Půjčku s podobnými parametry nabízí, vedle společnosti Ferratum, také blesková půjčka od Elephant Orchestra.

I v tomto případě je jen potřeba vyplnit krátkou žádost a peníze budou během chvíle na účtu. U tohoto typu půjček můžeme často najít omezení pro nové klienty. prověření zákazníci mají možnost vypůjčit si více peněz.