Rychlá nebankovní půjčka pro každého

Do finančních potíží se obvykle nedostávají ti, kteří mají možnost je jednoduše vyřešit jedním telefonátem rodičům či sourozencům, ale naopak ti, pro které je pár chybějících tisícovek překonatelným problémem. Dneska už se řešení najde skoro pro každého, ale není to zas tak dlouho, kdy půjčit si jen trochu peněz bylo zhola nemožné.

„Podnikám od roku 1996 a někdy koncem 90. let jsem si potřebovala půjčit zhruba 20tisíc korun na doplatek daně z příjmu, protože dva mí klienti se opozdili s úhradou faktur. V bance se mi vysmáli, jejich nabídka půjček začínala zhruba na pětinásobku požadované částky, a nabídka nebankovních firem tehdy nebyla příliš široká. Nakonec jsem to musela vyřešit jednou z nejdražších variant – kreditní kartou,“ uvedla Lucie z Olomouce.

Dnes už je situace naštěstí jiná. Zejména menší obnosy do dvaceti, třiceti tisíc si může půjčit jak živnostník, který nemá pravidelný příjem, tak i žena na mateřské dovolené, která má jen rodičovský příspěvek, nebo důchodce, který kromě důchodu žádné další příjmy nemá.  Půjčit si mohou dokonce i ti, kteří mají o sobě uvedeny negativní informace v úvěrových registrech.

Vybrat si můžete z řady typů  krátkodobých nebankovních půjček splatných v řádu týdnů, ale peníze si můžete použít i na delší dobu. Krátkodobé půjčky zpravidla nepřesáhnou dvacet tisíc, ale na delší dobu si můžete u nebankovních institucí půjčit i desetkrát víc.

Vyberte si jen tu půjčku, kde jsou na webu uvedeny skutečně všechny informace a kde nebudete nějak nepříjemně překvapeni pověstnými malými písmenky ve smlouvě. Nenechte se unést reklamou – nabídka v televizi se může od skutečného úvěru nabízeného konkrétnímu člověku lišit velmi zásadně. Vybrat si můžete vždy, i kdyby byla vaše situace sebekomplikovanější.