Půjčovna dodávek Praha má pro každého spolehlivé řešení

Půjčovna dodávek Praha Dodavky.net
Půjčovna dodávek Praha Dodavky.net

Máte v plánu rekonstrukci chalupy a potřebujete také vyřešit přepravu stavebního materiálu? Renovujete podlahu v domě a je třeba zakoupit větší množství podlahové krytiny? Chcete rozšířit své podnikání a potřebujete přece jen další vozidlo? Půjčovna dodávek Praha je řešení pro ty, co potřebují každou takovou situaci vyřešit co nejdříve.

Spolehlivé řešení v podobě pronájmu vozidla, je jistě dobré východisko i pro ty, kterým náhle vypovědělo vozidlo službu. Takový pronájem není jen obyčejné zapůjčení voz na jeden den. Mnohé autopůjčovny nabízejí své služby nonstop, takže pokud se stane, že je takový vůz potřeba například o víkendu, může se klient obrátit na služby autopůjčoven i v neděli.

Jaké výhody lze spatřovat v pronájmu dodávek

Zapůjčení dodávky je velmi populární služba. Využívá ji v současné době hlavně mnoho začínajících podnikatelů a živnostníků. Právě pro začínající podnikatelskou dráhu je koupě užitkové dodávky velkou finanční investicí. Pronájem vozidel tak tuto situaci může vyřešit. Klient tak nemusí jít do banky a zdlouhavě žádat o úvěr, který by se také mohl trochu prodražit. Půjčovna dodávek Praha nabízí v tomto směru spolehlivé a prověřené vozy, které vyřeší každou situaci.

Mezi hlavní výhody pronájmu dodávek patří zejména časová flexibilita. Zákazník má vozidlo k dispozici po celou dobu pronájmu a má tak vše pod kontrolou. Pronájem je rovněž výhodný už z toho důvodu, že není třeba zdlouhavě hledat to nejvýhodnější povinné ručení. Vozidlo je již pojištěno ze strany pronajímatele. Dále se nemusí zákazník starat o pravidelný servis vozu spojený s výměnou pneumatik. Rovněž lze podotknout, že autopůjčovna, třeba půjčovna dodávek Praha, v případě poruchy vozu zajistí servis nebo auto rovnou vymění.

Dlouhodobý a krátkodobý pronájem

I půjčovna dodávek Praha nabízí své spolehlivé služby. Patří sem tedy krátkodobý pronájem, který lze využít například pro víkendové stěhování nebo jen krátkodobou dovolenou. Tento druh pronájmu se sjednává na dobu až 30 dní. Zatímco dlouhodobý pronájem je velmi aktuální a jeho poptávka je stále vyšší. Dlouhodobý pronájem je sjednáván na daleko delší dobu než jen na měsíc. Pokud tedy klient dopředu ví, že vozidlo bude potřebovat na rok nebo na dva či více, je dlouhodobý pronájem tím pravým. Sjednává se na dobu až 60 měsíců, což je v podstatě operativní leasing, a klient zde má přehled o výdajích a platí měsíčně stanovenou částku, která je samozřejmě zahrnuta ve smlouvě. Právě dlouhodob pronájem je výhodný pro začínající živnostníky, kteří nemají svůj vlastní vůz. Finanční částku, kterou by zaplatil za koupi vozu nového tak lze využít třeba na vybavení či rozšíření podnikatelského záměru.

Tip: půjčovna dodávek

Dodávka versus přívěsný vozík

Výhodou takové dodávky je určitě i její velikost. Užitkových vozidel je na trhu spoustu, jejich popularita stoupá a liší se od sebe jen velikostí a vybavením. Pokud lze porovnat dodávku a přívěsný vozík, v takovém případě má dodávka jistě navrch. Nejenže pojme daleko větší náklad, ale ten je díky zastřešení také ochráněn před nepříznivým počasím. Navíc se s dodávkou jistě lépe a jednoduše řídí, než s přívěsným vozíkem. Ale je to samozřejmě individuální.