Proč jsou vzdělávací konference důležité?

Abyste ve svém oboru uspěli, je nutné se neustále učit a zdokonalovat. Některé obory vyžadují přímo celoživotní vzdělávání, jako je tomu například u lékařů nebo právníků, jiná odvětví musí inovovat a uplatňovat nejnovější know how, aby uspěla v konkurenci a nepřišla o své zákazníky. Nedílnou součástí těchto postupů jsou školení, konference a semináře.

K pořádání vzdělávacích aktivit se užívají konferenční prostory, které umožňují vzdělávat a profesně zdokonalovat více lidí, v určitém čase na jednom místě. Mezi ty nejžádanější patří hotelové foyer, které se na podobné akce přímo specializují. Příkladem je hotel Belvedere v Praze, který disponuje kapacitou 400 osob ve třech různých sálech a saloncích.

Vybírejte pečlivě

Největší je společenský sál, který pojme až 300 osob, dále je k využití club Memphis s kapacitou 100 osob a nejkomornějším místem je salonek Letná, do něhož se vleze 25 osob a je tak vhodný pro osobní jednání i uzavírání kontraktů.

Všechny konferenční prostory jsou vybaveny nejmodernější výpočetní technikou, ozvučením a personál vám zajistí občerstvení ve formě coffy breaku nebo rautu. Hotel Praha navíc nabízí i dostatek komfortního ubytování, které je pro manažery a vrcholové pracovníky jako stvořený.

Pokoje pro VIP

Exekutivní pokoje se nachází ve druhém patře hotelu se samostatným vchodem. Všechny pokoje jsou nekuřácké a jsou pokryty vysokorychlostním Wi-Fi internetovým připojením. Velmi příjemným bonusem je odpolední občerstvení zdarma, které funguje každý den od 17:30 do 18:30 v lobby exekutivního patra.

Hotel Belvedere se nachází nedaleko Pražského hradu s přímým spojením do nedalekého historického i obchodního centra Prahy. Čtyřhvězdičkový objekt navazuje na pohostinnost funkcionalismu z počátku 20. století, k jejímuž charakteru architektonicky aspiruje. Součástí pracovního pobytu by měla být i část zábavná a relaxační. Hotelová recepce umí zajistit transfery po Praze a okolí, okružní a vyhlídkové cesty. Relaxaci si je pak možné dopřát v masážním salonu, který se nachází přímo v exekutivním patře.

Tip pro vás:  rekvalifikační kurzy účetnictví v Praze