Online rychlá půjčka z Rozhodnuto.cz

Je možné obecně říci, že většina lidí nemá finanční prostředky na to, aby si mohla pořídit to, co chce. I kvůli k tomu jsou na trhu k dispozici různé druhy bankovních i nebankovních půjček. Je možné si vypůjčit prakticky na cokoliv. Pokud i vy patříte mezi ty, kteří uvažují nad tím, že by nějaké peníze navíc nebyly na škodu, rozhodně se rozhlédněte po tom, co trh nabízí.

Řada nebankovních společností nabízí skvělé podmínky. Zajímavou volbou je rozhodnuto.cz, kde se už za pár minut dozvíte, zda máte na půjčku nárok. To vám u bankovních společností nehrozí. Tam budete na vyřízení půjčky čekat mnohem delší dobu.

Jakmile dostanete na tyto stránkym uvidíte příjemné uživatelské rozhraní. Okamžitě zde vidíte formulář, který je tím hlavním. Je zde také postavička, která je maskotem stránek, ale to v tuto chvíli není příliš podstatné. Je třeba vyplnit základní údaje, jméno, příjmení, rodné číslo, číslo mobilního telefonu, email. Pak je nutné soustředit svou pozornost na dvojici posuvných ukazatelů. První z nich indikuje vámi požadovanou půjčku, na druhém indikátoru zadáte váš měsíční příjem.

Následně je nutné zaškrtnout, že souhlasíte se zpracováním vašich osobních údajů podle podmínek společnosti Cresco Group s.r.o. Je dobré si tyto podmínky před odsouhlasením přečíst. Po vyplnění všech potřebných údajů a potvrzení souhlasu s jejich zpracování, klikněte na tlačítko „Odeslat“. Vaše žádost bude předána ke zpracování.

Stránky však bohužel neuvádí řadu důležitých informací. Dozvíte se jen hlavní výhody. K těm patří například možnost vypůjčit si až šest tisíc bez ručitele. Dále při schválení půjčky dostanete bonus až tři tisíce korun. Doba splatnosti úvěru je 84 měsíců, což je doba, kterou jen tak někde nenajdete. Úroková sazba začíná na 7,9 % a RPSN na 10,3 %. Společnost Cresco Group si neúčtuje žádné zbytečné poplatky za zpracování a podání žádosti. Ja také velmi výhodné, že není třeba chodit kamkoliv na pobočku, vše lze vyřešit z pohodlí domova.

O půjčce Rozhodnuto.cz

Díky svým parametrům patří tento produkt k těm nejzajímavějším na trhu. Kromě výše uvedené velmi pěkné úrokové sazby a výše RPSN je velkou výhodou, že půjčku poskytuje společnost Cresco Group, která již několik let působí na našem trhu a sídlí v Praze.

Půjčku je možné splácet sedm let. Vše potřebné se dá zařídit pomocí počítače přes internet a po telefonu. Samotnou žádostí tedy nepřijdete o mnoho drahocenného času. Není potřeba žádného ručitele. Váš čistý měsíční příspěvek určuje, kolik si budete moci půjčit. Velmi vás varujeme před uváděním nepravdivých informací, mohli byste se dostat do vážných potíží. Nenení třeba ani platit za zprostředkování půjčky, jak se to často děje u jiných společností.