Moderní bydlení na Žižkově? Podívejte se na nové rezidenční byty

Klidné bydlení v Praze je určitě možné. Dokazuje to atraktivní lokalita Žižkova, která nyní nabízí k nastěhování nově vznikající bytový komplex Na Vackově. Veškerá občanská vybavenost a moderní byty, které jsou situovány v příjemném prostředí, to je charakteristikou tohoto místa. Pojďme si lokalitu blíže představit.

Pohodové bydlení i široké možnosti vyžití

Bytovým domům je přilehlý park Židovské pece, který nabízí mnoho příležitostí pro relaxaci nebo sport. Je zde také mnoho možností pro kulturní vyžití, a to třeba v podobě nedalekého kina Aero. V okolí je ale také celá řada hospůdek a restaurací. Byty v Praze na Žižkově jsou poblíž východní části Vinohrad, což samo o sobě nabízí další možnosti nakupování a setkávání s přáteli. Je zde řada kaváren a restaurací, kde můžete v klidu posedět.

Pokud jste vyznavači spíše aktivního odpočinku, tak kromě již zmiňovaného parku Židovské pece, vás budou zajímat oblasti jako Vítkov, Parukářka nebo sady na Krejcárku. Vrch Vítkov protíná cyklostezka, která vede bývalým železničním tunelem.

Moderní byty

Charakteristikou moderního bydlení jsou samozřejmě moderně vybavené byty, což je přesně to, co tady najdete. Moderní je jejich dispoziční řešení, které nabídne vysokou míru soukromí díky členité architektuře. Proto jsou nedílnou součástí také:

  • Balkóny
  • Lodžie

Tyto prvky vždy zlepšují prostředí k bydlení, protože přinášejí nejen tolik žádanou a zmiňovanou členitost, ale také propojení s okolním prostředím. Na stránkách projektu se dozvíte, že je zde k dispozici celkem 163 bytů a ateliérů, přičemž k využití jsou připraveny také některé nebytové prostory. Vše je situováno v rámci 4 bytových domů orientovaných k ulici Malešická. Vybírat si můžete byty různých velikostí od 1+kk do 5+kk. Díky tomu je toto bydlení vhodné jak pro jednotlivce a páry, tak pro rodiny.