Léto je tady: hudební festivaly a nekončící párty. Jak vystoupit z davu správnou vůní?

Čas dlouhých dnů a nikdy nekončících párty. Léto je tady, což pro mnoho z nás znamená proud skvělých hudebních festivalů, dlouhých pařeb až do svítání a dovolených na prosluněných plážích. Především fesťáků je v naší zemi (i za hranicemi) požehnaně, proto je třeba vystoupit z davu – a jak lépe to udělat než volbou toho správného parfému či ostřiku?

Správná letní vůně může být oříšek

Vybrat tu správnou letní vůni nemusí být zrovna jednoduché. Není ale třeba propadat zoufalství, v Brasy najdete široký výběr letních vůní pro muže i ženy. S volbou toho správného odstřiku či travala nemusíte čekat na zázrak, rádi vám poradíme.

Letní vůně zdobí každou dámu

Z dámských parfémů na žádném festivalu nezapadne Calvin Klein Eternity, který v sobě kombinuje svěží tóny mandarinek a frézií, doplněné o čistou vůni lilie. Chybu neuděláte ani se světoznámým Chanel No.5, podle kterého vás vaši přátelé poznají i na těch nejzalidněnějších koncertech. Citron, růže a vanilka jsou zkrátka kombinace, kterou z hlavy jen tak nedostanete.

Pro odvážnější dámy, které hledají odstřik pro každou příležitost, kterou léto nabízí, můžeme doporučit Versace Bright Crystal, který snoubí lotosový květ a osvěžující granátové jablko. DKNY Women Energizing 2011 je ideální letní vůní pro všechny taneční hvězdy. Dužina pomeranče, orchidej a citrusy nejen osvěží vás a okolí, ale také dodají potřebnou energii na dlouhou noc plnou tance.

Dámská letní vůně může být občas alchymie, kterou snadno vyřešíte s pomocí DKNY Be Delicious. Populární grapefruit, zelené jablko, fialka a okurka jsou tóny, které poskytnou vítané osvěžení v parných letních dnech. Odstřik Lanvin Éclat D´Arpege je pak něco pro dámy, které ví, co chtějí. Červená pivoňka, lístky zeleného čaje a sicilského citronu poskytnou nejen potřebnou energii, ale zamotají hlavu nejednomu muži.

Pánové za sebe nechají mluvit svou vůni

Pánové se mohou spolehnout na odstřik parfém Davidoff Cool Water Man, který kombinuje ryze mužské elementy jako aroma tabáku a dubového dřeva s osvěžujícími prvky máty a mořských tónů. Neztratíte se ani s Versace pour Homme, který sází na osvěžující grapefruit a vůni cedrového dřeva.

Nic nenavodí lepší pocit než milionový odstřik Paco Rabanne 1 Million – růže, grapefruit, mandarinka a máta je zkrátka kombinace, která vás osvěží. Pro muže, kteří se nebojí zaujmout, je ideální pánský parfém Versace Dylan Blue, který v sobě snoubí grapefruit, vodní tóny a černý pepř. S touto kombinací na vás žádná žena jen tak nezapomene.

Pakliže raději než na festival zavítáte do klubu, zkuste pánský odstřik Dolce & Gabbana The One for Men. Kombinace bazalky, grapefruitu a zázvoru je sebevědomá a zároveň svěží, takže ostudu vám rozhodně neudělá. K zahození není ani klasika Hugo Boss The Scent. Bergamot, levandule a mandarinka z vás udělá lva salónů dřív, než vytáhnete své travalo.

Co si zvolit? Parfém či travalo?

Na tuto otázku je jednoduchá odpověď – obojí. Zatímco parfém je nutný základ, travalo je rychlá pomoc pro případy, kdy s sebou nechcete tahat celý flakón. Vonět i ve chvíli, kdy za sebou máte koncert svého oblíbeného interpreta, není jen výsadou těch, kteří stojí opodál. S malým travalem v kapse se můžete bavit, jak je vám libo. A hned po koncertě se decentně ostříknout, takže nikdo nebude hádat, že jste málem vytančili duši z těla. Na Brasty najdete nejen široký výběr pánských a dámských parfémů, ale také odpovídající výběr traval, která vás nenechají ve štychu na žádném letním festivalu.

Chcete svým odstřikem a travalem na všech festivalech říci více než tisíci slovy? Tak na co ještě čekáte – mrkněte na Brasty, kde na vás čeká bohatý výběr letních vůní pro dámy i pány.