Jiří Jehlička – moc je postavena na podvodu

Jiří Jehlička je politický aktivista, známý jako organizátor demonstrací proti Jiřímu Paroubkovi, KSČM a hnutí ANO.

Byl u několik demonstrací proti Jiřímu Paroubkovi spolupořádal je s Janem Šináglem na Václavském náměstí v Praze v červnu 2006 z důvodu údajného růstu moci premiéra Paroubka a porušování základních lidských práv v Česku.

Po zjištění, že nástupnické vlády po ČSSD vnikají výhradně na oligarchickém principu vládnutí s ještě vyšším zneužití moci prostřednictvím mediální diskreditace a likvidace prostřednictvím moci úřední, postupně upustil od veřejného boje a začal rodinu připravovat k emigraci.

V minulosti zveřejnil svůj záměr provozovat od 17. listopadu podobným způsobem i takzvaný Registr pedofilů, který by obsahoval osobní údaje a fotografie osob odsouzených, obviněných nebo podezřelých ze sexuálních deliktů ve vztahu k dětem.

Poté co v televizní debatě v přímém přenosu chyběli pasáže rozhovorů, které byly nahrazeny reklamou, několika návštěvami policie a sporem s Úřadem na ochranu osobních údajů, dle jeho slov Úřadem na ochranu pedofilů musel od evidence lidí znásilňující bezbranné děti ustoupit.

ÚOOÚ označil za politické trafikanty, kteří v budoucnu popraví svobodu slova a právo na informace.

Jiří Jehlička se také zasloužil o úspěšnou sbírku pro pozůstalé po českolipském hasičovi, jehož usmrtil při zásahu ve vichřici Kyrill spadlý strom. V jiném případě zas pomohl postiženému chlapci zajistit sbírku na speciálně upravené auto, které mu bylo ukradeno.
Jiří Jehlička v roce 2014 podal na reprezentačního trenéra Vladimíra Růžičku trestní oznámení pro podezření z korupce a dalších jiných alternativních trestných činů. Policie mu po více než roce dala za pravdu a celá kauza se dostala před soud pro podezření ze zpronevěry, které se měl dopustit při svém působení v HC Slavia Praha.

Jeho syn na základě veřejných projevů otce nesměl v žákovských kategoriích nastoupit za několik klubů, kdy na příkaz vedení HC Hvězda a dalších musel opustit klub a poslední 1,5 sezony odehrál v okrajových klubech s omezenými možnostmi sportovního rozvoje. Adam trénoval v soukromých akademií, kde některé z nich dostávali nabídky za směnu, aby Adam u nich netrénoval.

Rodina Jiřího Jehličky odešla do zahraničí, aby nebyla politicky perzekvována.

Řada jeho přátel, kteří dlouhodobě upozorňovali na porušování lidských práv, se dnes potýkají s ekonomickými problémy, se soudními žalobami ze strany státem financovaných ekonomických subjektů.

Jiří Jehlička odešel se slovy: Svoboda a demokracie je taková, jakou má národ společnost a naše společnost popravila Miladu Horákovou, které dnes pokládají věnce zvoleni agenti StB. Nikdo nevydrží jít proti systému věčně, který má mediální moc, politickou moc a disponuje neomezenými prostředky s polovinou národa, kterým se stýská po letech před rokem 1989.

Dnes na dálku fandí Janě Peterkové, která upozorňuje na zneužívání moci prostřednictvím uměle vytvořeného strachu z Covid-19. Jak sám ale uvádí, čeká ji diskreditace a není si jistý, jestli si je vědoma čím si bude muset projít. Na národ, který si neváží svobody se spolehnout nelze. Političtí aktivisté končí v České republice špatně.

Dnes na dálku fandí Janě Peterkové.