Jak na nebankovní půjčku Smart Money

Pokud přemýšlíte o půjčce, máte mnoho možnosti, jak na ni dosáhnout. Každá z nich je jinak výhodná, řídí se jinými pravidly a jde samozřejmě také o vaši preferenci, bonitu, částku a další věci. Pokud chcete půjčku střední velikosti na cokoli, zkuste Smart půjčku.

Několik obecných skutečností o nebankovních půjčkách

Půjčky nebankovního typu jsou typem půjček podle poskytovatele. Odlišujeme od nich bankovní půjčky a také půjčky od soukromých osob – ty jsou také nebankovní, ale vyčleňují se jako samostatný druh.

Nebankovní půjčky jsou na trhu populární hlavně pro svou celkem snadnou dostupnost. Obrací se na ně v mnoha případech hlavně lidé, kteří by na běžnou bankovní půjčku nedosáhli. Díky tomu si u těchto společností může půjčit mnohem více lidí, což má samozřejmě i odvrácenou stránku věci. Lidé si půjčují i tehdy, pokud tuší, že na splacení půjčky nebudou mít prostředky a pravidelně se tak každým rokem více a více lidí dostává do tzv. dluhové pasti. Takže před zařizováním jakékoli půjčky si velmi dobře promyslete, zda budete mít na její splácení peníze.

Snadná dostupnost se ale netýká jen samotného faktu, že lidem bude půjčka téměř určitě poskytnuta. Jsou tu i další detaily, které vše urychlují a usnadňují – například možnost sjednání online, rychlost celé operace, nízké nároky a velmi jednoduchá administrativa.

Na rozdíl od bankovních půjček je tu ale vždycky větší úrok a RPSN. Navíc se vždycky vystavujete riziku, že si půjčíte u neseriózní firmy. Dbejte proto opatrnosti při výběru poskytovatele půjčky. Existují firmy v Česku již zavedené a spolehlivé, ale s ostatními to nemusí být tak jednoduché.

Smart půjčka – o co jde?

Smart půjčka je produkt firmy JET Money, nebankovní firmy poskytující finanční produkty širokému spektru klientů. U nás patří mezi poměrně významné nebankovní společnosti. Typ Smart půjčka nabízela v dřívějších letech firma Smart Capital, nicméně JET Money tento finanční produkt odkoupila.

Je určena komukoli, kdo hledá půjčku bez náročného papírování a také bez nutnosti kamkoli chodit.

Během celého procesu totiž nikam nemusíte. O peníze požádáte skrze online rozhraní a během dvou dnů vás pak kontaktuje zástupce společnosti s nabídkou asistence a případně zodpoví vaše dotazy. Peníze vám pak dorazí v hotovosti společně se smlouvou. Tato půjčka se dá také sjednat telefonicky.

Smart půjčku lze získat v sumách od 5 000 do 50 000 Kč a na období od osmi do třinácti měsíců. Dostanete ji v hotovosti a splácíte pomocí pravidelných splátek každý měsíc.

Tato půjčka je bez ručitele, ale pokud neprokážete dostatečnou bonitu, potřebujete spoludlužníka. Bonitu klienta posuzuje společnost individuálně.

Sumu lze použít jakkoli. Jedná se o  půjčku bez stanoveného účelu a v případě pravidelného splácení ji lze bez dalšího papírování za celkem jednoduchých pravidel refinancovat.

Jaké má Smart půjčka podmínky?

Je k dispozici široké skupině žadatelů a její jednoduché podmínky jsou snadno splnitelné. Potřebujete pouze plnoletost a pravidelný příjem. Není třeba, aby tento příjem plynul ze zaměstnání nebo samostatné výdělečné činnosti – může to být starobní důchod, invalidní, příspěvek pro ženy na mateřské dovolené či jakýkoli jiný. Půjčka je díky tomu dostupná zaměstnancům, OSVČ i seniorům nebo ženám na mateřské.

Při podpisu předkládáte občanský průkaz a další doklad totožnosti – rodný list, pas, řidičské oprávnění, zbrojní pas nebo kartička zdravotní pojišťovny. Pokud žádáte o půjčku společně s ručitelem, dva doklady potřebuje i on.

Jaké má Smart půjčka výhody

Hlavně sem patří:

Variabilita – sami si vybíráte částku mezi 5 000 a 50 000 Kč a stejně tak se rozhodujete mezi dobou splácení osm nebo třináct měsíců. Skrze toto nastavení si půjčku můžete přizpůsobit.

Obnos na cokoli – nikomu nemusíte vysvětlovat, na co finance potřebujete. Je to plně na vašem rozhodnutí. Lidé používají tento produkt na spotřebiče, nábytek, dovolenou, Vánoce či na různé další výdaje.

Rychlost vyřízení – u Smart půjčky nebudete dlouho čekat na vyřízení a peníze máte během velmi krátké doby k dispozici. Proces je také urychlen tím, že jsou předány v hotovosti, takže nemusíte čekat, až se vám objeví na účtu.

Pohodlí celé transakce – po celou dobu vyřizování Smart půjčky nemusíte nikam chodit. Požádáte o ni online či telefonicky a zástupce společnosti s vámi pak všechno další vyřídí až u vás doma.

Administrativa – půjčka je celkově nenáročná na papírování. Podepisujete totiž jednoduchou a srozumitelnou smlouvu a k ní dokládáte pouze dva doklady totožnosti.

Refinancování – pokud splácíte poctivě, můžete si půjčku obnovit bez další administrativní zátěže.

Dostupnost – díky jednoduchým podmínkám na ni dosáhne mnohem více lidí než na bankovní produkty. Je určena každé zletilé osobě se stálým příjmem.