Vyměňte činži za hypotéku!

Bydlíte v pronájmu, za který platíte nekřesťanské peníze? Bojíte se dne, kdy vám majitel oznámí zvýšení činže? Uvažujete o tom, že byste chtěli bydlet ve svém, ale bojíte se k tomuto kroku rozhoupat? Možná vám to rozhodnutí právě teď usnadníme.

Víte, že u 90% všech případů podnájmů by měsíční částka nájemného stačila jako splátka vlastní hypotéky? Stačí jen sebrat odvahu a vymanit se z okovů vlastní nerozhodnosti. Vyhlédněte si byt, který bude splňovat nároky na život napříč generacemi, a investujte do adresy, na níž budete schopni spokojeně zestárnout.

Jak vybrat byt?

Jednou z nich je žižkovský Vackov. Roste zde jedenáct bytových domů, které poskytnou svým obyvatelům klidné a bezproblémové bydlení. Byty na prodej v Praze 3 jsou k dispozici ve velikosti 1+kk až 5+kk. Vybírat je lze pomocí online webového rozhraní, které ukáže orientaci jednotky na světové strany, přítomnost balkonu, terasy nebo lodžie a pomocí interaktivní aplikace lze rozkliknout a zhlédnout konkrétní půdorys.

Během okamžiku má člověk konkrétní představu o budoucím bydlení, může popřemýšlet o souvislostech a vybírat si v klidu, aniž by člověka někdo znervózňoval a někdo mu dýchal na záda. Bydlení v Praze na Žižkově odpovídá moderním nárokům na život v rezidenci. Budovy i byty jsou prostorné, vzdušné a koncipované v duchu minimalismu.

Na Vackově se dobře žije

Okolí čeká v budoucnu další rozvoj a nová výstavba v místě nynějšího nákladového nádraží Žižkov. Centrum Žižkova a projekt Byty u parku zprostředkují svým obyvatelům nepřeberné množství nákupních i kulturních možností, lékařů, lékáren, škol a školek nebo sportovních center.

Stále ještě váháte, jestli vyhazovat peníze z okna za předražené pronájmy nebo se k věci postavit čelem a jít do vlastního? Ať už se rozhodnete tak, či tak, investovat do bytu v soukromém vlastnictví znamená zhodnotit svoje finance a svůj majetek. Na vlastním bytě prostě neproděláte!