Tatralandia k létu patří. Už jste sem zavítali?

Co všechno patří k létu? Sluníčko, voda, dovolené, prázdniny a také Tatralandia! Pokud je před vámi volný víkend nebo pokud se chcete někam vydat na delší dobu s rodinou, Tatralandia je místo, kde si odpočinete, ale kde se zároveň i dobře zabavíte. Že jste doposud o tomto vodním areálu neslyšeli? Pojďme si ho představit!

Vodní areály a aquaparky jsou v současné době velice populární. Milují je nejen dospělí, ale také samozřejmě děti. Jedním z oblíbených aquaparků je právě aquapark Tatralandia, což je největší celoroční vodní areál ve střední Evropě, kde se kloubí zábava s relaxací. Najdete ho konkrétně v nádherné scenérii hor při severním břehu přehrady Liptovské Mary. Odtud se vám nabídne ještě krásnější výhled na Vysoké i Nízké Tatry nebo také na Západní Tatry. Konkrétně je Tatralandia vzdálená zhruba dva kilometry od Liptovského Mikuláše, nemůžete ji tedy minout.

Pokud jste v minulosti Tatralandii navštívili, letos ji rozhodně navštivte znovu. Není tajemstvím, že se zde neustále budují nové atrakce, které otevírají jednotlivé sezony.

Co můžete v Tatralandii nově vyzkoušet?

Jak jsme zmínili, atrakcí v Tatralandii neustále přibývá. Nově můžete vyzkoušet třeba raftový trychtýřový tobogán, kromě toho dalších devět celoročních tobogánů (dohromady jich je zde osmadvacet) nebo si zaplavte ve zdejších bazénech či vyzkoušejte zdejší saunový svět.

Zamiřte i do Holiday Village Tatralandia

Nedaleko aquaparku najdete také jedinečnou, prázdninovou dědinku Holiday Village Tatralandia, která vám jistě také učaruje a která bude zpestřením vašeho pobytu. Jedná se o krásné ubytování, jež nabízí možnost ubytovat se jak v bungalovech, tak v apartmánech, které jsou luxusně vybavené a jež mají opravdu silné zázemí s recepcí.

S výběrem ubytování může případně pomoct cestovní kancelář DCK Rekrea Ostrava.