Skládejte z magnetické stavebnice NeoCube 2D i 3D tvary a uvolněte mysl

Jak si vyčistit hlavu? Vyzkoušejte NeoCube. Magnetická stavebnice obsahuje 216 neodymových kuliček. Složíte z nich základní kostku, hvězdice, kouli, geometrické tvary a třeba i řetízek na ruku. Podívejte se.

Magnetická stavebnice NeoCube uvolní mysl a procvičí prsty

K čemu magnetická stavebnice NeoCube vlastně slouží? Tím, že si s kuličkami hrajete a na skládání tvarů se soustředíte, uvolníte si mysl a tak trochu zapomenete na běžné denní starosti.

Navíc musíte překonávat magnetickou sílu, která kuličky drží u sebe. Ta sice není příliš velká, ale i to stačí k tomu, že si hezky procvičíte mysl. Během skládání je také potřeba přemýšlet, posilujete tím i svoji kreativitu a prostorovou představivost.

NeoCube kuličky v mnoha barvách

V současnosti seženete i NeoCube magnetické kuličky barevné, červené, modré, zelené, fialové, oranžové, tyrkysové, růžové i další barvy. Když si jich pořídíte více, můžete skládat různobarevné tvary.

Skládejte 2D i 3D tvary, hvězdice, kouli, pyramidu, ornamenty

Z malých 5mm kuliček – neodymových magnetů vytvoříte takřka nekonečné množství plochých i 3D prostorových objektů. Omezují vás jen vlastní nápady a šikovnost. Na internetu je mnoho různých návodů, jak tvary z NeoCube skládat.

Odhalte, jak z magnetických kuliček složit pyramidu. Naučte se, jak složit magnetickou stavebnici NeoCube do pěkné kostky nebo jak z magnetických kuliček sestavit tvar koule.

Jak jsou magnetické kuličky silné?

Každá z neodymových kuliček o průměru 5 mm má magnetickou sílu cca 400 gramů. Neodymové magnety jsou nejsilnějšími permanentními magnety současnosti. Když z NeoCube skládáte obrazce a tvary, cítíte sílu, která není vidět.

Složte si z magnetické stavebnice NeoCube jednoduchou vločku 

Jak si z NeoCube složit vločku? Nejprve z magnetických kuliček vytvořte řetěz. Následně odpojte 18 kuliček a spojte je do 6úhelníku neboli hexagonu. Ten sestavíte tak, když 6 kuliček spojíte do kolečka a ostatní pak omotáte kolem kruhu. Šestiúhelníků vytvořte 12. Jednotlivé hexagony pak spojte k sobě podle obrázku a je to. Máte magnetickou vločku!

NeoCube kuličky v mnoha barvách

V současnosti seženete i NeoCube magnetické kuličky barevné, červené, modré, zelené, fialové, oranžové, tyrkysové, růžové i další barvy. Když si jich pořídíte více, můžete skládat různobarevné tvary. Existuje dokonce i verze svítících magnetických kuliček ve tmě!

UniCube – hranaté NeoCube

Chcete něco dalšího než jen kuličky? Pořiďte si UniCube – magnetickou stavebnici z malých 5mm kostiček. Stejně jako NeoCube ji tvoří 216 malých magnetů, ale v podobě kostek. Můžete tak skládat nové tvary, jako třeba mrakodrapy nebo celé město. V doby oblíbenosti hry Minecraft to může být pořádná zábava!