Romantické prostředí hotelu blízko Karlštejna láká na výlet

Chcete si alespoň pár dnů odpočinout od všedního shonu? Máte chuť relaxovat, a přitom neplánovat výlet za exotikou? Možná si na své přijde i v prostředí, které je bytostně české. Poblíž hradu Karlštejn je totiž romantický hotel, jenž splní vaše představy o klidném a příjemném víkendu.

Rychlá a snadná rezervace bez starostí, možnost mobilní přistýlky, ale také řeka Berounka, která láká k procházkám všechny, kdo milují tuzemskou přírodu. A co když vám právě nevyjde počasí? Nevadí, protože zázemí hotelu je připraveno, aby vás bavilo a těšilo. Nudit se zde rozhodně nebudete!

Připraveno je hned jednadvacet pokojů

Určitě si vyberete, protože v základní nabídce můžete volit z 21 nekuřáckých pokojů, celkem má hotel Mlýn Karlštejn k dispozici 49 lůžek. Naplánujte si výlety, poznejte slavný hrad, kde se točila známá komedie s Milošem Kopeckým nebo Waldemarem Matuškou. Pokud bude pršet, nic se neděje. Relaxační centrum hotelu, kde je fitness, klasická sauna na finský způsob nebo Whirlpool, vám jistě prospěje.

Připravený je i party stan na ostrově, letní terasa nebo restaurace, jíž dominuje krásný krb. Můžete si tedy podle libosti vybrat, jak trávit svůj volný čas. Nebo se vydáte na hrad, který se líbí turistům z celého světa? Bude to doslova jen pár kroků, žádná dlouhá procházka!

Romantická večeře při svíčkách potěší

Máte výročí, chystáte se oslavit něco opravdu výjimečného? Romantická večeře, při které nechybí svíčky, je už připravena. Pozornost jako košíček s ovocem na pokoji nesmí chybět, ochutnejte také skvělé karlštejnské víno!

Poznat můžete i Český kras, lom Amerika nebo skanzen Solvayovy lomy. Ať už půjde o pěší turistiku nebo o cyklistickou projížďku, v bezprostřední blízkosti Berounky si přijde na své, snad úplně každá romantická duše!