Poletíte k moři? Víte, kde na letišti zaparkovat?

Taky se těšíte na léto? Dovolenková sezóna je doslova za dveřmi a letos se dá po dvou epidemiologických letech očekávat velký návrat Evropanů na pláže do středomoří. Poptávka po zájezdech v cestovkách nasvědčuje tomu, že půjde o velký BOOM, a proto je vhodné se na něj připravit.

Nacpáno totiž bude nejen na plážích, ale i na silnicích. Do Chorvatska, Itálie, Španělska či Řecka je třeba se nějak dostat. Téměř polovina všech dovolenkářů vsadí na dopravu automobily. Ti „chytřejší“ ale pofrčí letecky. Je to totiž rychlejší a pohodlnější. Ve výsledku nebudete ztrátoví ani finančně.

S dobrou přípravou lze totiž výrazně ušetřit i na parkování. A to nejen u samotných pláží, ale třeba i na letišti. Náklady na parkovné jsou totiž v rozpočtu poměrně zásadní položkou, která se ale při samotném bookingu bagatelizuje. Abyste si mohli dovolit leteckou dovolenou se vší parádou a přitom neutratili majlant za odstavení auta na letišti, využijte služby Smile parking. Parkování na letišti Praha se stane příjemným zážitkem za minimální náklady.

tip: Doprava na​/z​ letiště​, transfer na letiště výhodně

Smile Parking je unikátní parkovací projekt, který využívá jako odstavní plochy sekundárné parkoviště. To pro klienta znamená možnost pohodlně dojet přímo až k terminálu, kde jeho auto převezme zkušený kurýr, který se pak postará o jeho zaparkování. Neztrácejte čas hledáním parkoviště a transferem. Při příletu Vás bude auto opět čekat na letišti. A během doby vaší nepřítomnosti o něj může být postaráno i v oblasti mytí a čištění interiéru.

Cena za parkování s přidanou hodnotou startuje od 500 korun za den. Při průměrné dovolené na jeden týden zaplatíte za Smile parkoviště symbolických 890 korun. Chcete-li této unikátní služby využít, zadejte do navigace adresu Aviatická 1092/8, Praha 6 – Ruzyně. Při příjezdu do letištního areálu se držte v levém pruhu „Terminál 2 – přílety“ a zajeďte přes závoru na parkoviště EUROPORT (T1+T2). Po průjezdu závorou prosím otevřete ONLINE CHECK-IN a obdržíte instrukce, kde zaparkovat.

TipPůjčovna dodávek Praha

Rezervovat místo si můžete i online. Booking proveďte prosím prostřednictvím online rezervačního formuláře na webu smileparking.cz. Ten vám automaticky zjistí počet dostupných míst a vypočítá cenu na konkrétní termín. Ihned po vyplnění rezervace obdržíte e-mailem potvrzení o rezervaci společně s podrobnými instrukcemi. Platit můžete při příjezdu či odjezdu, hotově i platební kartou.