Online půjčky jsou hitem, získejte i vy půjčku do 15 minut

Stále častěji se stává, že se někdo dostane do finanční tísně, zvláště v dnešní nestálé době. Stačí například přijít o zaměstnání a rázem je na problém zaděláno – finanční úspory pomalu mizí, a přestože nastoupíte do nového zaměstnání, výplata je zatím v nedohlednu. Překonejte toto přechodné období, kdy zrovna nemáte z čeho zaplatit nezbytné náklady pomocí online půjčky. Možná budete překvapeni, jaké výhody vám online půjčka nabízí.

  • oproti klasickým bankovním půjčkám máte větší šanci půjčku získat
  • můžete si půjčit větší částky, ale i opravdu malé půjčky od 1000 Kč
  • online půjčky si lidé oblíbili zejména jako půjčky do výplaty
  • můžete si vybírat z nabídky desítek nebankovních půjček na trhu
  • jednoduše si vyberete tu nejvýhodnější pro vás a získáte ji ještě dnes
  • nemusíte ničím ručit, často získáte půjčku i bez porovnání registrů dlužníků

Zonky půjčky představují důvěryhodného poskytovatele půjčky na cokoli

Velmi oblíbeným poskytovatelem nebankovních půjček, který si získal skutečně velkou prestiž mezi klienty využívající opakovaně půjčky, je bezesporu Zonky. Tyto kvalitní nebankovní Zonky půjčky jsou postaveny na výhodném konceptu, kdy skuteční lidé půjčují dalším lidem, často s opravdu nízkým úrokem, kterému jiní poskytovatelé nebankovních půjček nekonkurují. Zároveň nemusíte nic řešit, Zonky za vás vyřeší všechny potřebné formuláře. Zároveň Zonky klienti využívají pro refinancování nevýhodných půjček.

Věděli jste, že pokud dostanete výhodnější nabídku než od Zonky, můžete ji doložit a Zonky vám poskytne ještě výhodnější podmínky?

Ušetřete až 60 % měsíčně na splátkách díky konsolidaci půjček

Půjčili jste si v minulosti a nyní splácíte až příliš vysoké úroky a máte nevýhodné podmínky? Vyřešte svou situaci dříve, než bude skutečně pozdě a půjčku zbytečně astronomicky přeplatíte. Konsolidace půjček vám pomůže uspořit na každé splátce, může vás dokonce zachránit v situaci, kdy už nevíte z čeho splácet – splátka po konsolidaci půjček je měsíčně vždy jen jedna a nižší, než kdybyste spláceli například 2 a více půjček.

Jednoduše si sloučíte více měsíčních splátek do jedné a díky tomu můžete uspořit až 60 % z objemu měsíčních splátek. Představte si, že například z 2500 Kč, což je často průměrná měsíční splátka, byste ušetřili až 1 500 Kč každý měsíc.

Doporučujeme využít konsolidace půjček prakticky kdykoli, kdy předem víte, že po konsolidaci budete splácet méně. Rozhodně tuto možnost ale využijte v případě, kdy už nejste schopni své závazky splácet u více věřitelů najednou. Často se tak stane kvůli takzvaným predátorským půjčkám, které se tváří výhodně, ale bohužel nejsou. Konsolidace půjček tak pro vás může znamenat skutečně zvýšení životního komfortu, snížení měsíční splátky, méně starostí a lepší podmínky.