Hledáte dárky, které budou opravdu originální?

Koupit někomu dárek se může zdát jako věc, která je poměrně jednoduchá a snadná. Opak je pravdou, jelikož když někomu dáváte dárek několikrát do roka, již vám postupně dojde inspirace. A jak ji znovu nabrat? Podívejte se na několik našich zajímavých tipů na skutečně originální dárky.

Co takhle cedule?

Ta je tipem číslo jedna. Všimli jste si někdy, jak jsou v Praze označované ulice a jak vypadají dané cedule? Mají typickou červenou barvu a název oné ulice. A přesně takové smaltované cedule můžete darovat. Samozřejmě nejde o ty, které někdo sundá ze zdi, stejně jako nejde o ty, které budou mít název konkrétní lokality. Text, který na nich bude umístěný, si můžete sami zvolit. Díky tomu koupíte dárek, který bude nejenom originální, ale zároveň bude dárek, který je určený skutečně někomu přímo na míru.

Přemýšleli jste nad trochou adrenalinu?

Adrenalinové dárky. To je něco, co rozhodně také patří do segmentu originálních možností. Jenom málokdo si koupí adrenalinový zážitek sám a tak je pochopitelné, že když ho dostane, bude mít nemalou radost. A co můžeme doporučit jako dobrou volbu, která zaručeně nezklame:

  • Jízda v supersportu
  • Bungee jumping
  • Let letadlem nebo helikoptérou

Co takhle netradiční zážitek

Ano, i zajímavé zážitky mohou patřit do skupiny originálních dárků. Pokud vás zajímá, o jaké se může jednat. Tak máme pár tipů. Dnes dokonce nemusí být problém stát se na jeden den popelářem, nebo bagristou. Pro mnoho mužů sen a jako dárek rozhodně jasná volba. Máme-li zůstat ale u zážitků spíše příjemnějších, kde není nutné nic dělat, potom zkuste osvědčené degustace. Nemusí být nutně spojeny jenom se zajímavým jídlem. Mohou být spojeny také s vínem, ale například i s rumy nebo jinými alkoholickými nápoji, stejně jako nemusí být nic neobvyklého ani řízená degustace kávy. I toto je rozhodně něco originálního, co nedá jen tak někdo.